Bli observatør

Ønsker du å bli observatør?

Send oss din kontaktinformasjon så hører du fra oss.

Er du opptatt av god service og utvikling av norsk varehandel? Da har vi drømmejobben for deg!

Som observatør hos oss informerer du om kun det viktigste; selve kundeopplevelsen. Vi har spennende oppdrag i hele landet innenfor bransjene klær, sko og reiseeffekter, hus og hjem, service og tjenesteytende, spesialbutikker, mat og drikke, samt servering. Du besøker disse virksomhetene som en helt «vanlig» kunde, og skriver en rapport i etterkant om dine opplevelser. Disse rapportene brukes til videreutvikling av selgere og norsk varehandel, dine synspunkter utgjør en forskjell. Du mottar også et hyggelig honorar for utførelse av oppdrag, størrelsen varierer avhengig av oppdragets omfang.

Oppdragene utføres på et passelig tidspunkt og er vanligvis relativt fleksible. Du forplikter deg heller ikke til annet enn de oppdrag du velger selv. Du kan derfor enkelt kombinere dette med full- eller deltidsjobb.

Jeg er observatør fordi jeg synes det er en morsom måte å tjene noen ekstra kroner på. I tillegg føler jeg at jeg er med og bidra til at det blir bedre service i butikkene jeg er observatør i. Jeg merker stor endring bare på de få årene jeg har jobbet som observatør, både på ryddigheten i butikkene og på servicen. Det er lett å se at Ukjent Kunde får resultater hos kundene de jobber med. Jeg opplever også at Ukjent Kunde setter pris på min innsats og at jeg blir sett på som en verdifull ressurs».

Kvinnelig observatør, 40-årene.

Jeg liker å være en observatør fordi det er en ypperlig anledning til å se et stort utvalg av produkter, og unne seg noen av disse i ny og ne. Jeg ønsker å være med på å påvirke varehandelen, selgerne og servicenivået. Mer smil og engasjement inn i bransjen. Jobben er også en fin ekstrainntekt.

Kvinnelig observatør, 50-årene

Interessert?

Send oss din kontaktinformasjon så hører du fra oss.